top of page

НашиотМИСИЈАе

ВЕРУВАЈ,ПРИПАДУВААТ,СТАНЕТЕ

 

ВЕРУВАЈ:

Секој е уникатно вреден и може да има позитивно влијание во светот.

 

ПРИПАЃААТ:

Создавање заедница каде демографските граници се преминуваат и се формираат доживотни врски.

 

СТАНЕТЕ:

Развивање на начин на размислување за раст како начин на живот што води кон патот на соништата.

UUP Logo

Добредојдовте во семејството на United Universe Productions!

Основана во 2021 година од модел, актерка, говорник, претприемач, тренер за деловен живот и натпревар и поранешна Национална титуларница, Алиса ДелТорре.  Сонот за овој натпревар беше инспириран пред неколку години додека се натпреваруваше на нејзиниот прв натпревар.   Учење на големото влијание што добро организираниот натпревар, добар систем за поддршка, спонзори и систем за цели може да го има врз поединецот. срца, затоа, оттогаш таа е потопена во животот на натпревари како тренер, спонзор, делегат, директор, а сега и основач на натпревар. 

Со текот на годините, да се биде изложен на многуте аспекти на натпреварувањето и да се запознаеме со различните системи, категории и начини на кои може да се изврши настан, целта со оваа организација е насочена кон филантропија, интегрален натпревар кој ги зема најдобрите аспекти да се биде носител на титула, директор. , и настанот, склопувајќи го сето тоа на едно место.

Овој изборен систем го спојува најдоброто од сè заедно во едно уникатно, чудесно искуство што ги обединува луѓето од целиот свет.

Оттука дојде името, ОБЕДИНЕТИ, за луѓето што ќе се соберат додека ја делат конкуренцијата, УНИВЕРЗ за фактот дека сите ние доаѓаме од исто место и сме тука во овој живот за да се прошириме и подобриме меѓусебното искуство._cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_

Внимателно размислувавме за секоја поделба за да се осигураме дека сите не само што се поддржани, туку и прославени и имаат можност да се изразат на креативен начин. Сакаме нашите делегати да ги искористат овие титули за да ги постигнат своите цели во која било област од нивниот живот; без разлика дали тоа е лична, професионална, претприемничка или во нивните образовни определби.

Со обезбедување вредна платформа за луѓе од сите возрасти, големини, етнички припадности, пол и брачен статус, нашата цел да ги обединиме срцата и умовите на глобално ниво е полесно постигната. 

Работиме напорно за да го подобриме целокупното искуство на носителот на титулата со внесување уникатни образовни аспекти, можности, спонзори и насоки за да се осигураме дека ги испраќаме нашите делегати во светот на подобра позиција од тоа како ги запознавме.

Кога сите имаме иста цел во нашите срца, неверојатно е што можеме да постигнеме.

Portrait of Two Miss Asian Women Pageant Beauty Contest in Evening Ball Gown dress, look w

Нашите столбови

Имаме 5 столбови до UUP

1. ИСКУСТВО

Да создадеме искуство на натпреварот што ќе им конкурира на останатите од нив со тоа што ќе го донесе најдоброто од најдобрите и секогаш ќе бидеме отворени за подобрување бидејќи нашиот фокус се нашите директори, делегати и нашите заедници. 

2. ИНТЕГРИТЕТ

Да се одржат натпревари кои се фер, отворени, еднакви и одговорни за човечката грешка. Имаме стандарди за судење кои гарантираат дека секој од нашите судии е проверен, интервјуиран и обезбеден со специфични критериуми за да им судат на нашите делегати. Ова осигурува дека секој натпреварувач е оценет исто.

3. ВОДЕЧКИ ИЗ

Ние сме на водечката работ на спектаклот со вклучување на повеќе категории и опционални категории за нашите делегати да се натпреваруваат. Секој има место и простор во нашето семејство, без разлика на вашата возраст, пол, големина на облека, брачен статус или интерес, ние имаме категорија или изборна категорија за вас. А ако не го правиме тоа, сакаме да бидеме креативни и да соработуваме и да растеме затоа што знаеме дека никогаш не сме завршиле со развојот.

4. ПОЛСТ

Поговорката вели: „Потребно е село за да се подигне дете“, верувајте дека ова е вистина. Нашето семејство на United Universe Pageants се шири низ целиот свет, сакаме секој што ќе стапи во контакт со нашиот персонал, директори и делегати да има позитивно влијание. Ова може да биде преку образование, искуство, спонзорство, стипендии, наградни пакети или нашите делегати да имаат можност да ја користат оваа титула засекогаш за да ја подобрат својата биографија и да бидат еден чекор поблиску до не само постигнување, туку и доживување. соништата.

5. ВЛИЈАНИЕ

Намерно сме да привлекуваме луѓе кои се движат низ животот со начин на размислување за позитивно влијание врз другите околу нив и да им служиме на срцата кои прават вистинска разлика во нивните заедници. Ја цениме филантропијата на секое ниво и затоа нашата цел е да направиме позитивна промена во овој свет што го обединува овој УНИВЕРС.

Iso Gold white Star.png

Запознајте го тимот

Нашите спонзори

Focus Nation Fit Logo
Maddison Proper Logo.png
Nakee butter Logo
Dreamed In Tan Logo
Gateaux Patisserie Logo
Pageant Designs Logo
Crown Couture Collection by Lindly Mayer

ФИЛАНТРОПИЈА

Работењето во нашите заедници и подигањето на другите околу нас е наша важна вредност. Ова се само неколку од непрофитните организации што ги сакаме и уживаме да ги поддржуваме.

bottom of page