top of page

ФАКУЛТАТИВНИ КАТЕГОРИИ

Сите овие се дополнителни категории во кои нашите делегати може да се натпреваруваат, но не се задолжителни. Дознајте за секоја од нашите категории подолу.

Портфолио

ВЛЕЗ 50 УСД

Испратете до 10 фотографии кои ги прикажуваат вашите академски интереси и достигнувања, хоби, цели, напори во заедницата, платформа и чувство за мода. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Избор на луѓето

БЕСПЛАТНО ФАКЦИОНАЛНО

Секој може да учествува! Ова е шанса за вашето семејство, пријатели и врсници да ја покажат својата поддршка преку гласање онлајн.

Секој глас е $1, гласовите се неограничени.

Победникот ќе добиваат специјален награда и награда!

Фотогеничен

ВЛЕЗ 50 УСД

Испратете до 10 фотографии кои ги прикажуваат вашите академски интереси и достигнувања, хоби, цели, напори во заедницата, платформа и чувство за мода. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Служба на заедницата

ВЛЕЗ 50 УСД

Испратете до 3 фотографии што ги прикажуваат вашите напори во заедницата со табеларна анализа за часовите на општествено-корисна работа завршени за време на вашето владеење. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

United States Pageant

Модел на годината

Во партнерство со FOCUS NATION FIT (FN FIT), компанија за фитнес-облека посветена на помагање на преживеаните од домашно и сексуално злоставување, натпревар на писта со целокупна опрема на FN FIT ќе го одреди победникот.

 

Награден пакет:

Чанта за дуфли ПОЛНЕТЕ со фитнес опрема! 

Јавен говорник

ВЛЕЗ 50 УСД

Покажете го вашиот талент за јавно говорење на сцената со споделување порака околу вашата платформа, животно искуство или мотивациски говор. 3-5 минути, раздвижете ја толпата и направете влијание. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Атлетски

ВЛЕЗ 50 УСД

Натпреварувачки, забавен натпревар на фитнес активности кои ќе ве донесат од еден предизвик во друг. Натпреварувајте се со сите други, but на крајот, вие самите! Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Талент

ВЛЕЗ 50 УСД

Пејте, танцувајте, свирете на инструмент, споделете монолог или бидете креативни и покажете уште еден уникатен талент што го имате! Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Забавна мода

ВЛЕЗ 50 УСД

Стил на писта модата show каде што учесниците можат да ја красат сцената со екстравагантни или едноставни дизајни кои ја покажуваат нивната личност. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Отвори А

ВЛЕЗ 50 УСД

 За возраст од 18-35 години, ова е ОТВОРЕНА ДИВИЗИЈА каде што се натпреварувате против сите од која било главна категорија. Сите можат да се пријават и тоа е засновано на натпревар на писта и на прашање на сцена. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Отвори Б

ВЛЕЗ 50 УСД

За возраст од 36-65 години, ова е ОТВОРЕНА ДИВИЗИЈА каде што се натпреварувате против сите од која било главна категорија. Сите можат да се пријават и тоа е засновано на натпревар на писта и на прашање на сцена. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Наследство

ВЛЕЗ 50 УСД

 Прикажи костим што го претставува твоето наследство и споделете мини монолог кој ја едуцира нашата UUP заедница за тоа каква улога одиграла како позитивно влијание во светската историја._cc781905-5cde-3194-bbb3Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

USA Pageant
Miss America Pageant

Спонзорство

ВЛЕЗ 50 УСД

 Група судии ќе ги прегледа социјалните медиуми, настапите и севкупните активности за прикажување, работа со, рекламирање и поддршка на нашите спонзори. Делегатот кој направил најмногу ќе примаат the hнајвисокиот резултат и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Медиумски магнат

ВЛЕЗ 50 УСД

Ова е местото каде што ќе ја разгледаме целата платформа за социјални медиуми и ќе видиме како се брендирате себеси онлајн. Дали сте пример и имате влијание врз вашите следбеници? Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Крајниот носител на титулата

ВЛЕЗ 50 УСД

Лицето кое ја поддржува нивната титула, нивните колеги носители на наслови во UUP и други носители на титули на организацијата со работа со нив, doing појавувања и активно ангажирање со нив во реалниот живот и онлајн.Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Прибирање средства

ВЛЕЗ 50 УСД

Оваа  награда ќе му припадне на носителот на титулата кој ќе собере најмногу за една или комбинација од непрофитни, добротворни и организации во заедницата. Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Крајниот носител на титулата

ВЛЕЗ 50 УСД

Лицето кое ја поддржува нивната титула, нивните колеги носители на наслови во UUP и други носители на титули на организацијата со работа со нив, doing појавувања и активно ангажирање со нив во реалниот живот и онлајн.Највисоката оценка и победникот ќе бидат објавени за време на церемонијата на доделување.

Miss World Pageant
Universe Pageant
bottom of page