top of page

Многуте начини за партнерство со UUP...

National Pageant and International Pageant
National Pageant and International Pageant

Како растечка заедница, ние секогаш бараме да се прошириме и изградиме силни врски со поединци и бизниси од целиот свет.  Има многу потреби кога станува збор за водење на меѓународна компанија за производство која става на локални, национални и меѓународни натпревари. Да не зборуваме за настапите, промоциите и другите брендирани настани кои ни овозможуваат дополнително да се едуцираме, да ги рекламираме и нашите делегати и спонзори.

Ова е причината зошто ние составивме програми за нашите РЕКРУТЕРИ, ДИРЕКТОРИ и СПОНЗОРИ кои им помагаат да бидат профитабилни, да стекнат искуство и целна публика, заедно со зголемување на целокупната изложеност. 

Секој регрутер, директор и вработен во United Universe Productions поднел проверка на позадината и е проверен за да се осигура дека безбедноста е врвен приоритет. Имаме млади, впечатливи деца кои се вклучени во нашите настани и ова е само еден од многуте чекори што ги преземаме за да ја зголемиме безбедноста.

ПАРТНЕРСТВА

СПОНЗОР

ДИРЕКТОР

РЕКРУТЕР

bottom of page