top of page

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ДЕНЕС

Прифаќање апликации за делегати, директори и спонзори за 2023 година

World pageant

СЕГА ПРИФАЌААТ АПЛИЦИИ ЗАДРЖАВА, РЕГИОНАЛНА AND ТЕРИТОРИЈА  НОСИТЕЛИДА СЕ НАТПРЕВАРУВААТ НА НАЦИОНАЛНИЦИ ВО ФЕВРУАРИ 2024 г, ЛОКАЦИЈА TBD.

Национална такса за влез 1.500 УСД

Факултативни категории по 50 долари

 

Дали тиВЕРУВАЈво нашатаМИСИЈА?

Дали тиПРИПАДУВААТна сцена и во заедница која е фокусирана на филантропијата?

Дали сакаш даСТАНЕТЕнајдобрата верзија од себе додека се натпреваруваш?

Ако одговоривтеДАна горенаведените прашања, а потоа придружете се на   заедницата на United Universe Productions.

СЕ ГЛЕДАМЕ НА ГОЛЕМАТА ДРЖАВА!

 

Miss Globe

Со прогресивна Програма за директорство што поддржува активности од регрутирање, управување, буџетирање, производство на настани и упатства, политики, договори и повеќе, обезбедувајќи дека нашите директори се способни да направат positive влијание во локалните и државните заедници. We верувајте во вредноста што нашите директори ја носат на нашата организација и на нашите делегати. 

 

Поврзете се со нашиот тим денес така што ќе ни испратите е-пошта

за целосни информации за тоа како да се здружите со United Universe Productions.

Miss Universe

Бараме Спонзори кои бараат нови, креативни и ефективни начини на рекламирање и градење односи за да се зголеми нивното влијание во светот.

 

Сите наши спонзори гразвивајте позитивни односи со нашите колеги спонзорски компании, директори, делегати и целата наша заедница додека создаваме трајни спомени на нашите настани за продукција на United Universe! 

Испратете ни е-пошта денес за да се придружиме на нашата ЗАЕДНИЦА.

bottom of page