top of page

РЕКРУТЕР

Finding Opportunities for All

Регрутерите се поединци кои имаат астрастаза индустријата, ужива во вмрежувањето и може да започне разговори со потполни непознати луѓе во обид да им каже за настаните на натпреварот за продукција на Обединетиот универзум! Ова е одличен начин завклучи сесо United Universe Productions,генерира приход, и have флексибилноство вашиот распоред. Без разлика каде сте во светот или како претпочитате да работите или колку сакате да работите, можете да започнете да регрутирате директори, делегати или спонзори уште од првиот ден на регистрација кај нас!

На нашите работодавци им се достапни графики, стратегии, картички и повеќе за да им помогнат во нивните напори. Гледајќи се себеси како образовна платформа, сакаме да работиме со членовите на тимот и да ги поздравиме нивните идеи, иницијатива и со задоволство ги поддржуваме! 

Регрутерите можат да користат каква било форма на стекнување нови „регрути“ (кои се легални и етички, се разбира), така што вие можете да го користите методот што најдобро функционира за вас. Ние немаме никакви квоти, се зависи од вас - освен ако секако не побарате од нас да создадеме квоти за вас затоа што тоа ве мотивира, ние сме среќни да го сториме тоа! Сфаќаме дека секој работи различно и прифаќањето на тоа е моќно.

Работата е едноставна:

Recruit  >  Pass on to Office  >  Completed Registration _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_>  Земете плата!

Комисиите се засноваат на типот на регрут. Достапни се повеќе информации по поднесувањето на формуларот за апликација за регрутер.

Iso Gold white Star.png

Како изгледа идеалниот Recruiter за United Universe Productions:

Самомотивирани

Сака да зборува, да се вмрежува и брзо воспоставува врски со другите

Флексибилни часови и способни да работат на далечина

Ужива во стратегиите

Може да се справи со одбивањето

Е волшебник на социјалните и медиумските платформи

Има влијателен начин за нив

Самоуверено да започнете разговори со сосема непознати луѓе

Има знаење и искуство во индустријата за приредби (не е задолжително, но се претпочита)

Ја сака идејата дека нема ограничување за нивниот потенцијал за приход

Iso Gold white Star.png
bottom of page