top of page

СПОНЗОРСТВО

Поддршка на достигнувањата на сите

Станете спонзор со United Universe Productions за да го проширите досегот додека градите трајни врски низ целиот свет.

Нашето верување е дека спонзорот е продолжение на нашата мисија. Кога работите со која било организација или поединец, спонзорството треба да биде од корист за сите вклучени страни. Треба да биде јасно што се нуди и што се испорачува во замена. Не сите организации и спонзори се соодветни, па затоа е важно да се има систем за да се направи процесот беспрекорен, брз и лесен!

 

Високоочекуваниот годишен настан е преполн со црвени теписи, спонзори, гости од висок профил, медиумска покриеност и настапи. Имаме дури и стимулации и награди за нашите делегати да ги промовираат и да работат со нашите спонзори!

Во текот на годината имаме промотивни настани, појавувања, фотосесии, виртуелни настани и многу повеќе каде што нашите носители на титулата работат со нашите спонзори за да промовираат и градат трајна врска.

Кон што оди моето спонзорство?

Постојат многу области во кои спонзорствата ни помагаат да спроведеме едногодишна едукативна програма и два големи настани годишно. Еве листа на самоНЕКОИза тоа кон што ќе оди спонзорството.

Наградни пакети за победниците од секоја дивизија

Комплети за добредојде 

Сценска продукција

Реклама и маркетинг

Трошоци за изглед во текот на целата година

Фотографи и видеографи на повидок

Општи режиски трошоци

Медиумска изложеност

Едукативни материјали и поддршка за делегати

Помагање на делегатите да си ги дозволат трошоците за натпреварот

Градењето одлични спонзорски односи може да направи разлика од добро искуство или ФАНТАСТИЧНО искуство за делегатите.

ВИЕ освен што ни помагате да го оствариме тоа!

ВИ БЛАГОДАРАМ!

Преземете го Информативниот комплет за спонзорство денес за да ги видите нашите претходно поставени пакети и нивоа на спонзорство и да започнете дискусија за тоа како најдобро можеме да работиме заедно!

 

Дали имате идеја или желба да спонзорирате на начин надвор од претходно поставените пакети?

ОДЛИЧНО! Ајде да разговараме и да смислиме креативен начин да го оствариме ова!

Бидете дел од сето ова и повеќе како спонзор на United Universe Productions!

Iso Gold white Star.png

ВЕЌЕ ЗНАЕТЕ ДЕКА САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?!

Пополнете го формуларот за прием на спонзор подолу и ние ќе контактирајте со вас за да започнете!

Iso Gold white Star.png

ЖЕЛБА ДА БИДЕТЕ АНОНИМЕН СПОНЗОР И ДОНАТОР?

Секој еднаш во додека добиваме a барање за некој што сака да донира или готовина, услуга или материјал ставка за спонзорирање на делегатите бидејќи тие се усогласуваат со она што го прави United Universe Productions. Ние ги почитуваме и почитуваме вашите желби, само следете ја врската подолу за да донирате/спонзорирате анонимно за парична донација. За која било физичка ставка или во име на бизнис, услуга, итн. едноставно е-пошта

UnitedUniverseProductionsLLC@gmail.com

и ние ќе помогнеме во координацијата на овој процес.

Некои од нашите спонзори

Maddison Proper Logo.png
Copy of FN Logo - Grey (5)_edited_edited_edited.jpg
PageantDesign-logo-TRANSPARENT_edited.jpg
bottom of page