top of page

DIRECTORSHIP 

Градење силна заедница од сите страни

Во United Universe Productions веруваме дека нашите клиенти од прва линија се нашите директори и имаме развиено програма која им овозможува на нашите директори да добијат финансиски, мрежни и образовни придобивки.

Директорството се сфаќа сериозно преку процес на интервју, проверка на позадината и интервју пред да се додели директорско место.

Ова партнерство е забавно, исполнувачко и огромна чест да се биде одвоен од градењето на брендот, репутацијата и заедницата. Тоа е заеднички, тимски напор со Корпоративната канцеларија за да се осигури дека има постојана поддршка, обука и ресурси достапни за успешно партнерство.

Управувајќи со државен или регионален натпревар од регрутирање до производство, ги охрабруваме нашите директори да ја покажат својата креативна страна додека градат стабилен бизнис.

Што е директорство?

Дирекцијата со United Universe Productions е договорна позиција која работи со организацијата за да регрутира делегати, спонзори и обожаватели на локално, национално и меѓународно ниво.

 

Во зависност од бројот на делегати кои се регистрирани во локално подрачје, тие се одговорни за управување со локалниот натпревар каде победниците од секоја дивизија се крунисаат со нивната највисока локална титула и продолжуваат на следното повисоко ниво на натпреварување.

Директорот е првата линија на поддршка за сите локални делегати, спонзори и обожаватели кои присуствуваат на локалните настани, продолжувајќи ја поддршката за делегатите на следното ниво на натпреварување. 

 

Директорите се вклучени во помагањето на националните и меѓународните настани.  Тие обезбедуваат важни повратни информации до Канцеларијата на корпоративниот систем, заедно со тоа што имаат придонес за растот, културата на организацијата и спроведувањето на мисијата и целокупната визија на компанијата.

Потребна е временска посветеност за да се обезбеди успех и за директорот, за делегатите и за организацијата. Тие, исто така, се очекува да присуствуваат на Националните и меѓународните настани

Совршениот директор ја сака индустријата за натпревари, вмрежувањето, градењето врски додека ужива во креативниот аспект на организирање и хостирање настани. Тие имаат начин на размислување за раст и ја поздравуваат поддршката, менторството и уживаат во работата со тимови.

ПРОГРАМАТА

Откако директорот ќе биде проверен, одобрен и ќе ја плати таксата за лиценцирање, ќе му биде доделена локална територија за управување.Ја поставивме нашата такса за лиценцирање на опсег каде што е понизок од другите организации што им овозможува на квалитетните кандидати можност да се вклучат. Присуствувајќи се на редовно закажани состаноци во текот на годината, ќе им се обезбеди поддршка, менторство, едукација за маркетинг, вмрежување, планирање и менаџмент на настани, градење односи, бизнис и многу повеќе!

Со логоа, маркетинг материјали, договори, насоките и политиките вградени во нив ќе бидат подготвени да започнат од првиот ден. Секој регистриран делегат ќе резултира со тоа што Директорот ќе добие поделена провизија што ќе му дозволи да започне да работи на враќање на нивната инвестиција уште од првата регистрација.

 

Тимот на United Universe Productions разви мноштво начини на кои директорот може да го зголеми профитот, регистрациите, спонзорствата и да обезбеди вредност за делегатите, спонзорите и обожавателите. Ние веруваме дека нашите директори треба да бидат способни да бидат профитабилни и успешни во одржувањето на голем локален настан. Постојат насоки за да се обезбеди ова, на пример, ако само на одреден број регистрации на делегати се случуваат на нивната локална територија, натпреварот треба да биде виртуелен. Целосниот процес и упатствата и поддршката за тоа како да се одржи тој виртуелен натпревар е обезбедена за нашите сакани директори.

Директорите се исто така поддржани со работодавци кои носат повеќе делегати, спонзори и обожаватели за да ја зголемат нивната можност за продажба на билети и способност да користат други профитабилни методи што им се достапни. 

Процес на аплицирање

Процесот да стане директор...

1. Започнува со пополнување на апликацијата подолу

 

2. Поднесете мала надокнада за проверка на позадината. Безбедноста е врвен приоритет, затоа вршиме проверка на позадината на секој директор, регрутер и вработен. Ние не правиме никаков профит од надоместокот за проверка на позадината.

3. Апликацијата ќе биде разгледана, доколку е избрана, ќе се одржи интервју од 1-ви кругови со извршниот штаб преку видео-конференција повик.

 

4. If потребно, може да се случи интервју во втор круг.

5. Доколку е избрано, треба да се плати таксата за лиценцирање, да се потпише документацијата и да започне вградувањето. Ова е местото каде што нашите директори ќе добиваат сметки на социјалните медиуми, маркетинг материјали, упатства, политики и процедури, распоред и повеќе за да им овозможат да започнат на правилен начин!

6. Директорот ќе присуствува на редовно закажани состаноци со Канцеларијата на корпоративниот сектор и ќе одржува состаноци со делегатите. Сега и официјално сте дел од семејството на United Universe Productions!

Patterned Bow Tie
LOGO ISO & WORDS (Facebook Cover)-2.png
bottom of page